Je bekijkt nu ADL-hulpmiddelen voor ouderen bij Techzorg

ADL-hulpmiddelen voor ouderen bij Techzorg

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:27 juli 2023
  • Leestijd:7 minuten gelezen

Techzorg is een lokale winkel (met nationale verzendoptie) die verschillende hulpmiddelen voor ouderen en minder validen aanbiedt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, variërend van looprekken, rollators en wandelstokken tot fietsen, scooters en scootmobielen. Ze hebben ook andere producten zoals bedhulpmiddelen, drempelhulpen en Til- transferhulpmiddelen. De producten zijn gemaakt van degelijke materialen en zijn ontworpen om de levenskwaliteit van ouderen te verbeteren. Wij bieden persoonlijke service aan huis aan voor de meeste producten. Onze klantenservice is behulpzaam en professioneel.

ADL-hulpmiddelen-voor-ouderen

Wat zijn ADLhulpmiddelen voor ouderen?

ADLhulpmiddelen (Activiteiten van dagelijks leven) zijn producten, technologieën en diensten waar ouderen gebruik van kunnen maken om hun dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van een badkamer of keuken, het gebruik van een looprek, het gebruik van een rolstoel of scootmobiel en het gebruik van een lift.

Advies ouderen hulpmiddelen

Wilt u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van Techzorg? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, bestellingen of het maken van een afspraak met onze gezondheidstechnoloog.