Je bekijkt nu De voordelen van een scootmobiel

De voordelen van een scootmobiel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:27 juli 2023
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Veel mensen koesteren de wens om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, zelfs wanneer er sprake is van een beperking door ouderdom of ziekte. Bij Techzorg begrijpen we deze behoefte als geen ander. Als een kleinschalig bedrijf in Terheijden waar techniek en zorg samenkomen, bieden wij de ideale oplossing voor mensen die hun mobiliteit willen behouden. In dit artikel ontdekken we de voordelen van een scootmobiel en hoe Techzorg u hierbij van dienst kan zijn.

voordelen scootmobiel

Techzorg: De expert in mobiliteitshulpmiddelen

Techzorg is opgericht door Sam van der Woning, een gezondheidszorgtechnoloog die zijn passie en kennis heeft omgezet in een bedrijf dat mensen helpt om hun zelfstandigheid te behouden. Wij geloven in professionaliteit, korte lijnen en het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Onze expertise in de gezondheidszorg stelt ons in staat om deskundig advies te geven en oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Wat kan Techzorg u aanbieden

Bij Techzorg staat de klant centraal. Wij bieden een scala aan mobiliteitshulpmiddelen die het leven van mensen met een beperking gemakkelijker maken. Enkele voordelen van Techzorg zijn:

1. Gratis persoonlijk advies aan huis

Onze ervaren medewerkers komen graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we uw behoeften en vinden we het meest geschikte hulpmiddel dat bij uw situatie past.

2. Groot assortiment hulpmiddelen

Bij Techzorg vindt u een breed assortiment aan mobiliteitshulpmiddelen, waaronder de populaire scootmobielen, rolstoelen, loophulpmiddelen en meer. Zo kunt u het hulpmiddel kiezen dat perfect bij uw levensstijl past.

3. In- en verkoop van gebruikte hulpmiddelen

Voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare oplossingen, bieden wij ook gebruikte hulpmiddelen aan. Deze zijn nog steeds van uitstekende kwaliteit en voldoen aan al uw behoeften.

4. Ruime ervaring in advisering van het juiste hulpmiddel

Met jarenlange ervaring op het gebied van advisering, aanpassingen en gebruikersvoorlichtingen, kunt u erop vertrouwen dat ons advies accuraat en nuttig is.

5. Service, kwaliteit en kennis in de gezondheidszorg

Bij Techzorg staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ons team is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de gezondheidszorg en blijft altijd bijleren om u de beste ondersteuning te bieden.

Bewegings- en mobiliteitshulpmiddelen bij Techzorg

Techzorg biedt een breed scala aan hulpmiddelen die de mobiliteit van mensen verbeteren. Enkele van de belangrijkste hulpmiddelen die we aanbieden, zijn:

Scootmobielen: mobiliteit en vrijheid voor iedereen

Een scootmobiel is een geweldige oplossing voor mensen die moeite hebben met lopen over langere afstanden. Met een scootmobiel kunt u genieten van de vrijheid om zelfstandig boodschappen te doen, een frisse neus te halen of gezellig op bezoek te gaan bij vrienden en familie.

Gebruikte hulpmiddelen: duurzaamheid en betaalbaarheid

Naast nieuwe hulpmiddelen bieden wij ook gebruikte hulpmiddelen aan. Deze zijn volledig gecontroleerd en in goede staat, waardoor u kunt besparen op de kosten terwijl u nog steeds hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen krijgt.

Rolstoelen: optimaal comfort en mobiliteit

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen lopen, bieden rolstoelen een uitstekende oplossing. Onze rolstoelen zijn comfortabel, eenvoudig te bedienen en bieden de mobiliteit die u nodig heeft.

Loophulpmiddelen: ondersteuning bij het lopen

Als lopen een uitdaging is, kunnen loophulpmiddelen zoals looprekken en wandelstokken een grote hulp zijn. Deze hulpmiddelen geven u de nodige ondersteuning en stabiliteit tijdens het lopen.

ADL-hulpmiddelen: ondersteuning bij dagelijkse handelingen

Activiteiten van het dagelijks leven (ADL) kunnen soms moeilijk zijn voor mensen met een beperking. Onze ADL-hulpmiddelen, zoals grijpers en aankleedstokken, vergemakkelijken dagelijkse taken en verhogen uw zelfstandigheid.

Fietsen: plezierig en gezond bewegen

Fietsen is niet alleen leuk, maar ook goed voor uw gezondheid. Onze aangepaste fietsen bieden mensen met een beperking de mogelijkheid om van de buitenlucht te genieten en actief te blijven.

Verhuur van hulpmiddelen: flexibiliteit en tijdelijke oplossingen

Voor mensen die slechts tijdelijk een hulpmiddel nodig hebben, bieden wij ook verhuur aan. Dit biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om een hulpmiddel uit te proberen voordat u tot aanschaf overgaat.

Techzorg: Ondersteuning en service

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste hulpmiddel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij gratis persoonlijk advies aan huis, waarbij onze ervaren medewerkers met u meedenken en u helpen om de beste keuze te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om producten op huurbasis af te nemen, zodat u altijd de beste optie voor uw situatie kunt kiezen.

Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via telefoon/WhatsApp op 06-53 27 60 30 of per e-mail op info@techzorg.nl.

Conclusie

Techzorg is de ideale partner voor mensen die hun mobiliteit willen behouden en langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Met ons uitgebreide assortiment hulpmiddelen en persoonlijke service kunt u bij ons altijd terecht voor de beste oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Kies voor Techzorg en blijf genieten van uw mobiliteit en vrijheid!