Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Breda

Hulpmiddelen kopen Breda? TechZorg biedt verschillende hulpmiddelen aan zodat u thuis en onderweg altijd vooruit kunt komen. Wilt u een rollator, scootmobiel, rolstoel, of andere hulpmiddelen kopen? Een douche- of toiletstoel kopen omdat u niet meer staand kunt douchen of moeite heeft met naar het toilet gaan? Of bent u op zoek naar drempelhulp, zodat u ook met een eventuele rolstoel makkelijk uw woning in kunt? TechZorg adviseert u graag in de verschillende mogelijkheden. Bij ons hulpmiddelen en mobiliteitsmiddelen kopen, betekend levering met de beste service aan huis! Voor sommige hulpmiddelen kopen Breda kan je een WMO-aanvraag doen bij de gemeente.

Hulpmiddelen kopen Breda

Hulpmiddelen kopen Breda, voor in en om het huis

Ook zijn er krukken of looprekken verkrijgbaar, wat voor sommigen binnenshuis erg fijn kan zijn. Zeker wanneer u graag zelf nog zo veel mogelijk doet, maar uw lichaam niet altijd mee schijnt te werken. Draait u veel in bed, met als gevolg dat u uit bed valt? Dan kan een bedbeugel kopen een oplossing voor u zijn. Niet alleen beschermd deze u voor het uit bed vallen, maar door de handgreep kun u ook nog eens veilig uit bed stappen.

Oplossingen van Techzorg

Vervoer en mobiliteitsoplossingen kopen Breda

Naast de kleinere hulpmiddelen bieden wij ook vervoersmiddelen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een fiets, scootmobiel, elektrische scooter, rolstoel of rollator. Alles om er voor te zorgen dat u ook buiten mobiel blijft. Een rollator kopen kan als grote voordeel hebben dat u ook weer kunt genieten van de optochten in Kielegat, zonder dat u telkens moet blijven staan. Merkt u dat u moe wordt? Dan kun u gewoon op het zitvlak van uw rollator gaan zitten en verder kijken naar de optocht.

Advies hulpmiddelen kopen Breda

Wanneer u graag eens de mogelijkheden met ons wilt bespreken kunt u hiervoor een afspraak maken. U kunt dan bij ons langskomen maar wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij ook bij u thuis langskomen. We kunnen dan alles rustig bespreken en bekijken wat voor u de beste optie is. Nadat u uw hulpmiddelen gekocht heeft is het ook mogelijk dat deze bij u thuis bezorgd worden.