Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Etten-leur

Hulpmiddelen kopen Etten-Leur? Woont u in Etten-Leur en zit u de laatste tijd veel thuis omdat u het huis niet meer uit kunt? Dit is natuurlijk erg vervelend, maar daarnaast ook helemaal niet goed voor uw gezondheid. Iedereen zou eigenlijk iedere dag even naar buiten moeten, al is dat voor mensen met lichamelijke problemen vaak niet mogelijk. Gelukkig kunt u hiervoor hulpmiddelen kopen zodat ook u weer kunt genieten van de buitenlucht.

Hulpmiddelen Etten-Leur

Bij TechZorg is het mogelijk verschillende hulpmiddelen te kopen die het voor u makkelijker maken naar buiten te gaan. Zodat u ook weer eens kunt genieten van de bloemen in het park, op visite kunt gaan bij uw vriendin of kunt genieten van de optochten in Stijlorenrijk en Zwaajgat tijdens carnaval. Voor sommige hulpmiddelen Etten-Leur, kan een WMO-aanvraag gedaan worden bij de gemeente.

Alle hulpmiddelen aan huis geleverd

U kunt bij TechZorg terecht voor een groot aanbod aan hulpmiddelen. Wij komen in de regio graag aan huis om uw aankoop af te leveren of u te voorzien van persoonlijke service. Zo zijn er looprekken, wandelstokken, krukken en rollators te koop voor wanneer u moeite hebt met lopen en graag mobieler zou willen zijn. de looprekken en wandelstokken zijn vooral ideaal wanneer u zich binnenshuis beter wilt verplaatsen.

Ook zijn er krukken verkrijgbaar voor in de douche of het toilet, bedbeugels zodat u makkelijk uit bed kunt komen en er niet zo makkelijk uit kunt vallen en drempelhulpen zodat u zich ook binnenshuis kunt verplaatsen met bijvoorbeeld een rolstoel. Een overzicht van ADL hulpmiddelen en mobilitietsoplossingen;

Scootmobiel, rolstoel en rollator kopen

Ook een scootmobiel kopen doet u hier eenvoudig. U heeft de keuze uit een ruim assortiment, zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen. De gebruikte scootmobielen zijn uiteraard nog helemaal goed, zijn volledig nagekeken en volkomen veilig. Het voordeel hierbij is dat u hier minder voor betaald dan voor een nieuwe variant. Er zijn hele simpele scootmobielen te koop, maar ook erg uitgebreide. Zo bent u er zeker van dat er altijd wel een variant beschikbaar is dat perfect bij u past.

Wilt u graag een afspraak maken om langs te komen, of zou u graag willen dat wij bij u langskomen? Neemt u dan contact met ons op. Bestelde producten kunnen bij u thuisbezorgd worden zodat u zelf geen vervoer hoeft te regelen.