Mobiliteitsoplossingen Hooge/Lage Zwaluwe

Hulpmiddelen kopen regio Hooge/Lage Zwaluwe? Op een bepaalde leeftijd kan het nodig zijn dat u hulpmiddelen moet gebruiken om zich te kunnen verplaatsen. Zo kan het nodig zijn dat u een rollator, bed-beugel of douchekruk moet gebruiken, om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Dit is natuurlijk de meeste ideale optie, maar helaas niet altijd mogelijk. De hulpmiddelen van TechZorg zorgen er wel voor dat u zo veilig mogelijk kunt blijven leven in uw woning, maar zorgen er daarnaast ook voor dat u zich kunt blijven verplaatsen.

Er zijn verschillende hulpmiddelen te vinden die u in het dagelijks leven kunnen helpen. Naast een bedbeugel of douchekruk kan het ook goed zijn dat u baat heeft bij een looprek of krukken. Tevens kunt u ook drempelhulpen kopen zodat u met bijvoorbeeld een rolstoel en scootmobiel beter verplaatsbaar bent in huis.

Overzicht aanbod

Elektrische scooters kopen

U kunt bij TechZorg ook elektrische scooters kopen. Dit is vooral handig wanneer u niet goed meer kunt lopen, maar wel graag naar buiten wilt. De scooters zijn verkrijgbaar met twee wielen maar, wanneer u moeite heeft met uw evenwicht kunt u ook een elektrische scooter kopen met drie wielen. Op deze manier kunt u ook tijdens het carnaval genieten van de gezelligheid in Berenland en Biesboschrakkersrijk zonder dat u bang hoeft te zijn voor pijn of vermoeidheid.

Heeft u nog geen ervaring met het rijden van een elektrische scooter, dan is dat geen enkel probleem. Wij bieden u rijlessen aan, en kunnen daarnaast ook de WA verzekering voor u regelen. En wanneer de scooter toe is aan een onderhoudsbeurt, regelen wij dat ook voor u.

Wilt u graag een afspraak met ons maken of heeft u nog vragen voor ons? Neemt u dan contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen. U kunt dan bij ons op kantoor langskomen maar, wanneer dit niet mogelijk is, kunnen wij ook bij u langskomen.