Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Made

Hulpmiddelen Made. Wanneer u hulpmiddelen nodig heeft, bent u bij TechZorg aan het juiste adres. Zij kunnen u onder andere helpen bij de aanschaf van een scootmobiel, rolstoel of rollator, maar ook kleinere hulpmiddelen kopen is een optie. Denkt u bijvoorbeeld aan het kopen van krukken zodat u makkelijker in huis kunt lopen, een bedbeugel zodat u niet uit bed kunt vallen of een douchestoel. U kunt dan heerlijk onder de douche zitten zonder dat u licht in uw hoofd wordt, omvalt of door uw benen zakt.

De hulpmiddelen die TechZorg aanbiedt zijn erg uitgebreid, en u kunt hier dan ook voor vrijwel alles terecht. Of het nu gaat om hulpmiddelen voor de douche of toilet, voor uw bed, drempelhulpen zodat u eenvoudig naar binnen kunt of vervoersmiddelen.

Het aanbod van Techzorg

Elektrische scooter kopen

U wilt natuurlijk zo lang als mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Echter kan het zo zijn dat u in de afgelopen jaren minder mobiel bent geworden. Misschien fietste u vroeger vaak, of ging u regelmatig met de auto weg, en is dit nu niet meer mogelijk. Toch betekent dit gelukkig niet voor u dat u niet meer de deur uit kunt gaan. Een elektrische scooter kopen bij TechZorg zou voor u een uitkomst kunnen zijn. Hij is sterker dan een elektrische fiets, u komt in een goed tempo vooruit, hoeft niet te trappen en hij is er in verschillende uitvoeringen.

Er zijn elektrische scooters verkrijgbaar die lijken op een normale scooter, maar er zijn ook varianten verkrijgbaar met drie wielen, voor meer stevigheid. Dit is vooral een voordeel wanneer u bang bent het evenwicht te verliezen. Op deze manier kunt u uw boodschappen in Made blijven doen, of genieten van de carnavalsoptochten in De May, zonder dat u het risico loopt een ongeluk te krijgen. Ook wanneer u nog geen ervaring heeft met het rijden van een elektrische scooter is dat geen enkel probleem. Wij bieden u rijlessen aan, regelen de WA verzekering voor u en voeren het onderhoud aan de elektrische scooter voor u uit.

Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u op afspraak langskomen om alle mogelijkheden te bespreken. Bent u slecht ter been, dan is het ook mogelijk dat wij bij u thuiskomen. Uw hulpmiddelen kunnen daarnaast bij u thuis bezorgd worden zodat u hiervoor niet de deur uit hoeft.