Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Oosterhout

Hulpmiddelen kopen regio Oosterhout? Bij Techzorg uw hulpmiddelen zoals rollator, rolstoel of scootmobiel kopen betekend de beste service aan huis.

Thuis blijven wonen is niet altijd zo vanzelfsprekend. Zeker naarmate u ouder wordt is de kans groot dat er steeds meer mankementen bij komen, waardoor het een uitdaging wordt om thuis te blijven wonen. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen die u daarbij kunnen helpen. TechZorg is gespecialiseerd in scootmobielen, rollators en elektrische scooters, maar biedt daarnaast ook andere producten aan. ADL Hulpmiddelen kopen kan er in uw geval voor zorgen dat u voorlopig thuis kunt blijven wonen, en zorgt er dus voor dat u positiever in het leven staat.

Zo kunt u een looprek of rollator kopen zodat u zich thuis beter kunt verplaatsen, of een douchekruk zodat u kunt genieten van een douche zonder dat u lang hoeft te staan. TechZorg kan u hierin adviseren zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw situatie.

Waar Techzorg u mee kan helpen

Invalide fiets kopen

Geniet u ervan om te fietsen, maar kunt u dat vanwege gezondheidsproblemen niet meer? Ook daar heeft TechZorg een oplossing voor. Er zijn namelijk verschillende soorten fietsen te koop, dus de kans is groot dat er ook één past bij uw situatie. Zo kunt u een fiets kopen met drie wielen wat erg handig is wanneer u een evenwichtsprobleem heeft, maar er is ook een rolstoelfiets verkrijgbaar. Op deze manier kunt u weer genieten van de carnavalsperiode in Kaaiendonk, zonder dat u bang hoeft te zijn voor valpartijen of ongelukken.

Durft u het toch niet aan om met een fiets op pad te gaan? Dan zou u er ook nog voor kunnen kiezen een scootmobiel aan te schaffen. U hoeft dan niet meer te trappen en zit comfortabel in een grote stoel. Daarnaast zijn er ook nog elektrische scooters en rollators verkrijgbaar, wanneer u dit een betere optie vindt.

Wilt u graag langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Dan kunt u hier een afspraak voor maken. Tevens is het ook mogelijk dat wij bij u thuis komen om alles te bespreken.