Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen Raamsdonksveer

Hulpmiddelen kopen te Raamsdonksveer met de beste service aan huis.

Bent u op zoek naar hulpmiddelen, zodat u zich binnen- en buitenshuis beter kunt verplaatsen? Of wilt u hulpmiddelen zoals een looprek, rollator of scootmobiel kopen zodat u makkelijker naar het toilet of de douche kan? Bij TechZorg kunt u terecht voor verschillende kleine hulpmiddelen, maar ook grote zoals bijvoorbeeld een scootmobiel of rollator.

Het kan goed zijn dat u zich niet meer zo goed kunt bewegen, maar dat u wel graag zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen. Logisch, want dat is uw plekje. Met de verschillende hulpmiddelen die te koop zijn is het mogelijk voor u om langer in uw eigen woning te blijven, en toch ook nog uw beweging te krijgen. Zo kunt u douche- en toiletkrukken kopen, maar ook drempelhulpen, wandelstokken, krukken en bedbeugels. Een bedbeugel kopen kan handig zijn wanneer u bang bent om te vallen. Met deze beugel kunt u veilig in- en uit bed stappen, zonder bang te hoeven zijn voor valpartijen.

Vervoer en mobiliteitsmiddelen kopen

Naast het kopen van kleine hulpmiddelen is het ook mogelijk vervoersmiddelen te kopen bij TechZorg. Heeft u een rolstoel nodig omdat u niet meer kunt lopen? Of kunt u nog wel lopen maar geen lange afstanden meer? In dat geval kunt u beter kiezen voor een scootmobiel of een speciale fiets. Wanneer u nog wel kunt lopen, maar hier wat ondersteuning bij nodig heeft voldoet een rollator vaak. Een rollator kopen heeft daarnaast als grote voordeel dat deze vrij klein zijn, en in sommige gevallen ook in- en om het huis te gebruiken zijn.

Daarnaast zorgt een rollator kopen voor meer vrijheid, want u zal waarschijnlijk vaker naar buiten gaan. En bent u buiten, bijvoorbeeld tijdens de carnavalsoptochten in Faantenlaand, en begint u moe te worden? Dan kunt u bij de meeste rollators op het zitvlak gaan zitten.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Na het maken van een afspraak kunt u bij ons langskomen maar wanneer dit niet mogelijk is voor u, kunnen wij ook naar u toe komen.