Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Roosendaal

Hulpmiddelen Roosendaal. Wanneer u slecht ter been bent of het huis niet meer uit komt omdat u niet meer kunt fietsen of autorijden, kan het een goed idee zijn om eens te kijken naar hulpmiddelen. Bij TechZorg kunt u hulpmiddelen kopen die u niet alleen binnenshuis helpen, maar ook wanneer u naar buiten toe wilt gaan. Zo kunt u hier terecht voor scootmobielen, rollators, fietsen en scooters, maar ook voor kleinere hulpmiddelen.

Hulpmiddelen binnenshuis

U wilt natuurlijk zo lang als mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Echter zullen er vast momenten komen waarop u ontdekt dat u moeite hebt met bepaalde dingen, bijvoorbeeld naar het toilet gaan of onder de douche staan. Het toilet is te laag waardoor u moeite heeft om te gaan zitten, en bij het douchen moet u te lang staan. Bij TechZorg kunt u terecht voor krukken speciaal voor het toilet of de douche, zodat u gemakkelijker kunt douchen of naar het toilet kunt gaan.

Andere hulpmiddelen kopen kan uiteraard ook. Hierbij kunt u onder andere denken aan looprekken en wandelstokken, maar ook krukken zijn verkrijgbaar. Ook zijn er drempelhulpen die u in uw huis kunt plaatsen zodat u hier makkelijker overheen kunt, en kunt u een bedbeugel kopen voor het veilig in- en uit bed stappen. Een overzicht van onze oplossingen;

Rolstoel kopen

Tevens beschikt TechZorg over een groot assortiment vervoer en mobiliteitsmiddelen. Wilt u graag een rolstoel kopen zodat u zich buiten beter kunt verplaatsen, en bijvoorbeeld ook weer eens kunt genieten van de carnavalsoptochten in Tullepetaonestad zonder dat u pijn heeft door het lange staan? Dan is een rolstoel zeker aan te raden.

Er zijn zowel handmatige als elektrische rolstoelen verkrijgbaar, maar ook rolstoelen met extra ondersteuning. Het is maar net wat u nodig heeft uiteraard, maar de kans dat u hier vindt wat u zoekt is groot.

Wilt u graag een afspraak maken voor advies of om de mogelijkheden te bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen bij u langskomen wanneer dit nodig is, maar u kunt ook bij ons langskomen.