Mobiliteitsoplossingen regio Terheijden

Hulpmiddelen aan huis Terheijden. Zelfstandig blijven wonen is natuurlijk wat iedereen het liefste doet, maar soms is het dan wel nodig dat er wat hulpmiddelen aangeschaft worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u moeite heeft met in bed stappen, of juist eruit gaan. In dat geval zou een bedbeugel kopen voor u een goede oplossing zijn. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat u iets heeft om u aan vast te houden wanneer u het bed in- of uit gaat, en voorkomt dat u kan vallen.

Ook kan het goed zijn dat het toilet te laag is voor u, of dat u het niet fijn meer vindt om te douchen omdat u dan te lang moet staan. Voor deze gevallen zijn er krukken en verhogers beschikbaar. Door een douchekruk te kopen kunt u zitten onder de douche en hoeft u dus niet bang te zijn dat u valt. Een toiletverhoger kopen zorgt ervoor dat u niet zo ver naar beneden hoeft te zakken wanneer u naar het toilet gaat.

Naast deze hulpmiddelen heeft Techzorg ook nog andere hulpmiddelen beschikbaar, zowel voor binnenshuis als onderweg. Een looprek of wandelstok kan ervoor zorgen dat u zich binnenshuis beter kunt verplaatsen, en drempelhulpen helpen u beter over drempels heen te komen.

Scootmobiel Terheijden

Denkt u eraan een scootmobiel te kopen? Dat kan erg fijn voor u zijn. Een scootmobiel kopen zorgt ervoor dat u regelmatig naar buiten kunt en zich eenvoudig kunt verplaatsen zonder dat u hiervoor lichamelijke inspanning hoeft te doen. Zo kunt u weer genieten van de markt, op visite gaan of de carnavalsoptochten in Traaie bekijken.

Kunt u echter helemaal niet meer lopen, dan is een rolstoel waarschijnlijk een betere optie voor u. Zeker wanneer u ook binnenshuis een vervoersmiddel nodig heeft, is dit de meest voor de hand liggende optie. Met een scootmobiel kunt u zich immers niet in uw woning verplaatsen, en met een rolstoel vaak wel.

Zou u graag meer informatie willen, of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op. Na het maken van een afspraak kunt u bij ons langskomen, maar het is ook mogelijk dat wij bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken.