Mobiliteitsoplossingen regio Wagenberg

Hulpmiddelen kopen regio Wagenberg. Woont u nog zelfstandig maar merkt u de laatste tijd dat bepaalde, simpele handelingen u wat meer moeite kosten? Bijvoorbeeld het naar de douche of toilet gaan, of uit bed komen? Dit kan erg vervelend en frustrerend voor u zijn, maar hier zijn gelukkig oplossingen voor te vinden. Bij TechZorg kunt u namelijk terecht voor verschillende hulpmiddelen. Zo kunt u hier onder andere douchekrukken kopen, maar kunt u hier ook terecht voor toiletverhogers, bedbeugels, looprekken, krukken en drempelhulpen. Daarnaast kunt u ook mobiliteitsoplossingen kopen zoals rollator en scootmobiel. Mét de beste service aan huis!

Zodra u merkt dat bepaalde dingen niet zo makkelijk meer gaan kan het goed zijn dat u bang bent om te vallen. Binnenshuis, maar ook vooral buiten. Daarom gaat u waarschijnlijk minder vaak naar buiten als voorheen, en dat is zonde. Buitenlucht is erg goed voor de mensen, en ook wanneer u zich minder goed kunt verplaatsen is het belangrijk dat u regelmatig naar buiten gaat. Ook daar heeft TechZorg gelukkig een oplossing voor.

Waar we u mee van dienst kunnen zijn;

Vervoersmiddel kopen

Een goede oplossing voor het minder naar buiten gaan is om een vervoersmiddel te kopen, bijvoorbeeld een rollator of scootmobiel. Welk vervoersmiddel voor u het meest geschikt is, ligt aan uw gezondheid. Kunt u nog wel lopen, maar heeft u enkel wat ondersteuning nodig? Dan kan een rollator kopen al voldoende zijn. Deze zijn ook verkrijgbaar met rugsteun dus wanneer u moe bent van het staan, kunt u op de rollator gaan zitten. Op deze manier kunt u zelfs genieten van de carnavalsoptochten in Erpelrooierslaand.

Kunt u echter bijna niet meer lopen, dan is een scootmobiel kopen waarschijnlijk een betere keuze. Het aanbod scootmobielen bij TechZorg is erg groot; ze hebben zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen in hun assortiment, dus de kans is erg groot dat er ook voor u een goed exemplaar tussen zit.

Zou u graag meer informatie willen of direct een afspraak willen maken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt op afspraak bij ons langskomen maar het is ook mogelijk dat wij bij u komen. Daarnaast is het ook mogelijk uw bestelde hulpmiddelen thuis te laten bezorgen.