Je bekijkt nu Hulpmiddelen winkel

Hulpmiddelen winkel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:27 juli 2023
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Bent u op zoek naar een hulpmiddelen winkel? Dan bent u bij Techzorg aan het juiste adres. Techzorg is een kleinschalig bedrijf waar u geen nummer bent en kan rekenen op de beste en meest persoonlijke service als het gaat om hulpmiddelen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere rollators, rolstoelen, scootmobielen en ADL hulpmiddelen. Wilt u graag direct en persoonlijk contact? Bel dan vrijblijvend met zorgtechnoloog Sam van der Woning via 06 53 27 60 30.

Hulpmiddelen Winkel

Hulpmiddelen aan huis

Wanneer u op zoek bent naar een adres voor hulpmiddelen komt u al snel uit bij grote thuiszorg en hulpmiddelen winkels zoals bijvoorbeeld Vegro en Medipoint. Waarschijnlijk zijn dit prima hulpmiddelen winkels, dus waarom zou u dan voor Techzorg kiezen? Doordat Techzorg een kleinschalig hulpmiddelen leverancier is kunnen wij u de beste service bieden op lokaal niveau. Door een klein klantenbestand weten wij precies met wie wij het genoegen hebben en wat u van ons verlangt. Met slechts 1 aanspreekpunt heeft u bij Techzorg de beste service aan huis.

Hulpmiddelen voor ouderen (senioren)

Wanneer u als oudere/senior hulpmiddelen nodig heeft wilt u zonder te veel gedoe de hulpmiddelen die u nodig heeft. U kan ten alle tijden contact met ons opnemen wanneer u behoefte heeft aan hulpmiddelen. Ook wanneer er iets vervangen of gerepareerd moet worden staat Techzorg voor u klaar met persoonlijke service aan huis. Ook dat is niet service die u vaak niet krijgt bij een grote hulpmiddelen winkel.