Hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen regio Zevenbergen

Hulpmiddelen Zevenbergen. Hulpmiddelen zijn er zodat u zich beter kunt verplaatsen, zowel binnen- als buitenshuis. Misschien zit u nu wel erg vaak thuis, maar is dat enkel omdat u niet naar buiten durft. Bang dat u valt of uw evenwicht verliest, of omdat u weet dat u maar een paar passen kunt zetten voordat u alweer pijn krijgt. In dat geval zijn hulpmiddelen zeker een uitkomst voor u, zodat u zich ook weer eenvoudig kunt verplaatsen.

Bij TechZorg kunt u verscheidene hulpmiddelen kopen, zowel voor in uw woning als op straat. Wat denk u bijvoorbeeld van een bedbeugel, zodat u veilig in- en uit bed kunt stappen? Of een looprek om net dat stukje naar de keuken te kunnen lopen zonder dat u pijnscheuten krijgt?

Hulpmiddelen voor buiten

Naast diverse hulpmiddelen die u binnenshuis kunt gebruiken. Zijn er bij TechZorg ook hulpmiddelen voor buiten te koop. Een fiets met drie wielen voor meer evenwicht, een elektrische scooter zodat u toch nog wat verder kunt reizen, of wilt u liever een scootmobiel kopen zodat u overal heen kunt zonder dat u extra pijn ervaart?

Een scootmobiel kopen gaat erg eenvoudig, maar wel dient u eerst goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Er zijn op de website zowel nieuwe als gebruiken scootmobielen te vinden, de ene wat luxer dan de ander. Door voor uzelf te bepalen welke het beste bij u past kunt u hier al snel van genieten. Met een scootmobiel is het ook voor u weer mogelijk naar de markt te gaan, of te genieten van het carnaval in Zeuvebultelaand.

Zou u graag extra informatie willen, heeft u vragen of zou u graag een afspraak willen maken? Neemt u dan contact met ons op. U kunt na het maken van een afspraak bij ons langskomen maar, wanneer dit gewenst is, kunnen wij ook bij u thuis langskomen met de volgende producten;