Je bekijkt nu Krukken vandaag aan huis bezorgd

Krukken vandaag aan huis bezorgd

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:25 juli 2023
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Elleboogkrukken kopen en uw paar krukken vandaag nog in huis? Binnen het servicegebied van Techzorg (Made, Oosterhout, Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Zevenbergen e.o.) bezorgen wij diverse hulpmiddelen zoals krukken aan huis. Waar mogelijk bezorgen wij u nog de zelfde dag een paar loopkrukken. Ideaal bij een ongelukje of ongemak waardoor u per direct krukken nodig heeft om zich te kunnen verplaatsen. Wilt u weten of we vandaag nog krukken bij u thuis kunnen bezorgen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Krukken thuisbezorgd

Ook andere hulpmiddelen vandaag in huis

Techzorg staat niet alleen voor u klaar wanneer u krukken of wandelstokken nodig heeft. Naast elleboogkrukken hebben wij een breed scala aan andere ADL hulpmiddelen en oplossingen voor mobiliteit. Zo hebben wij wandelstokken, rollators, drempelhulpen, toiletstoelen maar ook fietsen, elektrische scooters en scootmobielen in ons assortiment. Indien u iets (met spoed) nodig heeft, belt u dan gerust met Techzorg voor de mogelijkheden.

Hulpmiddelen senioren

Techzorg heeft eigenlijk alles in huis als het gaat om hulpmiddelen voor senioren. Niet alleen kunt u bij Techzorg terecht voor de aanschaf, ook komt Techzorg naar u toe voor een offerte, installatie of wanneer dat nodig is bij reparatie of vervanging. Doordat Techzorg een kleinschalig bedrijfje is staan wij garant voor goede service en een vlotte afhandeling. Wilt u graag kennismaken? Neem gerust contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Sam van der Woning

Gezondheidzorg technoloog Techzorg