Balance lage instap fiets

2.049,95

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Category

Balance lage instap fiets kopen

Omschrijving:
De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan en toch met een optimaal gestrekt been fietsen.

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kun je de kracht van je benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel.  Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat je op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.
De Balance is te verkrijgen met vele andere opties. Voor de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Techzorg, 06-53276030.

De Balance is te verkrijgen met elektrische trapondersteuning.
Als u kiest voor de optionele elektrische trapondersteuning, wordt deze geleverd als Smart E-Bike. Hierdoor kunt u veel informatie over de accu en fiets op afstand bekijken. U kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om fietsroutes te bekijken en te zien waar uw fiets geparkeerd staat – dit is vooral goed tegen diefstal.

 

Meer informatie over Balance lage instap fiets?