De Nipponia 2Fast

2.299,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Omschrijving:
De Nipponia 2 Fast is een zeer comfortabele scootmobiel met een topsnelheid van 19km/u en een actieradius van 40 kilometer. Het voordeel van deze scootmobiel is dat deze hetzelfde rijdt als een scooter, rijden met draaigas en remmen met twee remhendels aan het stuur. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke rijbeleving!

De Nipponia 2Fast is een elektrische scootmobiel van hoge kwaliteit. De kwaliteit is zichtbaar, voelbaar, en merkbaar! Bij de 2Fast draait alles om comfort. Daarom is er standaard LED verlichting aanwezig, een USB aansluiting, en is de manier van gas geven of remmen ook aanpasbaar. Het rijgedrag is zeker gezien zijn lage prijs zeer indrukwekkend te noemen. Verder is de Nipponia scootmobiel bijzonder snel (25 km p/u), en een trouw werkpaard. Met dit model kun je tot 100 kilometer rijden op een volle accu!

Er is een snelheidsschakelaar aanwezig zodat je de snelheid kunt beperken (limiteren) op een lagere snelheid zoals 6km per uur zodat je op het voetpad niet te snel gaat rijden. In totaal zijn er 3 standen wat de snelheid betreft.

Het bereik (actieradius) van deze elektrische driewieler is zeer royaal! Er zijn 3 accu-opties waaruit je kunt kiezen. Dit zijn:
  • Optie 1 is een Gel accu, standaard.
  • Optie 2 is een Lithium accu, meerprijs van €699,95
  • Optie 3 zijn 2 Lithium accu’s, meerprijs €1599,95
Met de Gel accu (optie 1) kun je 40 echte kilometers afleggen.
Met de Lithium accu (optie 2) kun je 50 echte kilometers afleggen.
Met de dubbele Lithium accu (optie 3) kun je 100 echte kilometers afleggen.

(De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, etc.)

Specificaties:
Kleur: Zilver of rood
Motor type 650w Borstelloos
Type Accu Lood batterij of Lithium
Accu capaciteit 60V 20AH
Max. Laadtijd 6-8 uur
Garantie op Accu 12 maanden
Afmetingen (mm) 1440x680x1070
Wielbasis (mm) 1100
Bandenmaat / type 3.0-10 Tubeless
Remmen Voor / Achter Schijf / Trommel
Snelheid 25 km/h
Netto gewicht 120 kg
Maximaal toelaatbaarheid  180 kg
Breedte: 65 cm
Hoogte: 120 cm
Lengte: 155 cm
Zithoogte: 71 cm

Over de leverancier:
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl