De Nipponia Pride

2.899,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

De Nipponia Pride kopen

Omschrijving:
De Nipponia Pride staat garant voor plezier en mobiliteit. Bovendien is hij een van de snelste scootmobielen die je kunt kopen! Hij heeft namelijk een topsnelheid van 25 echte kilometers per uur. Bovendien zijn er 3 rijstanden om de maximale snelheid te beperken. Stand 1 laat je tot 12km p/u rijden, stand 2 tot 20km p/u, en stand 3 tot 25km p/u. Het gas is zeer goed te doseren in tegenstelling tot veel andere scootmobielen. Dit heeft te maken met de verfijnde elektronica. Je kunt dus probleemloos een constante snelheid rijden waardoor de Nipponia Pride bij uitstek geschikt is om naast een voetganger te blijven rijden of naast een (elektrische) fiets. Achteruit rijden is uiteraard ook mogelijk met deze elektrische scootmobiel. Tijdens het achteruit rijden klinkt er een waarschuwingspiepje zodat omstanders weten dat ze ook even op jou moeten letten.

Comfortstoel:
Wil je extra comfortabel zitten en heb je snel last van je rug? Kies dan voor de comfortstoel. De comfortstoel is uiterst goed verstelbaar in alle richtingen en zelfs voorzien van een lende (rug) steun. Hierdoor kun je ontspannen langdurig zitten. De stoel is zowel van voor naar achter te verstellen, is voorzien van een verstelbare rugleuning, en zelfs de armsteunen zijn in hoogte verstelbaar. Meerprijs: €999,00

Accu’s:
Het bereik (actieradius) van deze elektrische driewieler is zeer royaal! Er zijn 3 accu-opties waaruit je kunt kiezen. Dit zijn:
  • Optie 1 is een Gel accu, standaard.
  • Optie 2 is een Lithium accu, meerprijs van €699,95
  • Optie 3 zijn 2 Lithium accu’s, meerprijs €1599,95
Met de Gel accu (optie 1) kun je 40 echte kilometers afleggen.
Met de Lithium accu (optie 2) kun je 50 echte kilometers afleggen.

Met de dubbele Lithium accu (optie 3) kun je 100 echte kilometers afleggen.

(De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, etc.)

Specificties:
Kleur: Rood of wit
Motor borsteloze 500W elektro motor
Accu Lood/gel accu 60V 23 Ah
Laadcycli 450 – 550 volledige ladingen
Oplader 60V-3A
Oplaadtijd maximaal 6 uur
Snelheid 3 standen met een maximum van 30 km/u
Bereik max. 50 km
Remmen voor: schijfrem, achter: trommelrem in beide achterwielen
Laadgewicht maximaal 150 kg
Gewicht 90 kg
Achteruit ja
Maten breedte 72 cm en lengte 160 cm

Over de leverancier
:
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl

Meer informatie over De Nipponia Pride?