De Nipponia Pride

2.899,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

De Nipponia Pride kopen

Omschrijving:

De Nipponia Pride is dé scootmobiel van deze tijd; modern design, draaigas, digitaal display, lithium accu en een hoge snelheid!

Deze Nipponia Pride kenmerkt zich door een zeer mooi design, de voorkant van een normale scooter maar wel met twee achterwielen waardoor deze stabiel op de weg ligt. Ondanks alle kenmerken van een scooter wordt de Nipponia Pride gezien als scootmobiel waardoor er geen helmplicht is en gelden dezelfde regels als voor een scootmobiel.

Met een actieradius tot 50 km (grotere accu mogelijk!) en een maximale snelheid van 25 km per uur is de Nipponia Pride geschikt voor alle doeleinden.
Doordat de Iva Nipponia Pride voorzien is van draaigas rijdt dit veiliger dan de traditionele scootmobielen. De grote buddyseat maakt het zelfs mogelijk om iemand mee te nemen.
De driestandenschakelaar zorgt ervoor dat in iedere situatie de juiste snelheid ingesteld kan worden.

 

Kom vrijblijvend langs voor een proefrit en overtuig uzelf.

 

Accu’s:
Het bereik (actieradius) van deze elektrische driewieler is zeer royaal! Er zijn 3 accu-opties waaruit je kunt kiezen. Dit zijn:
  • Optie 1 is een Gel accu, standaard.
  • Optie 2 is een Lithium accu, meerprijs van €699,95
  • Optie 3 zijn 2 Lithium accu’s, meerprijs €1599,95
Met de Gel accu (optie 1) kun je 40 echte kilometers afleggen.
Met de Lithium accu (optie 2) kun je 50 echte kilometers afleggen.

Met de dubbele Lithium accu (optie 3) kun je 100 echte kilometers afleggen.

(De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, etc.)

Specificties:
Kleur: zwart of wit
Motor borsteloze 500W elektro motor
Accu Lood/gel accu 60V 23 Ah
Laadcycli 450 – 550 volledige ladingen
Oplader 60V-3A
Oplaadtijd maximaal 6 uur
Snelheid 3 standen met een maximum van 25 km/u
Bereik max. 50 km
Remmen voor: schijfrem, achter: trommelrem in beide achterwielen
Laadgewicht maximaal 150 kg
Gewicht 90 kg
Achteruit ja
Maten breedte 72 cm en lengte 160 cm

Over de leverancier
:
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl

Meer informatie over De Nipponia Pride?