De Scooty Scootmobiel

1,599.00

Scooty Scootmobiel kopen

Wil u de Scooty Scootmobiel bestellen of heeft u een vraag over de Scooty Scootmobiel? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  De Scooty is een zeer comfortabele scootmobiel met een topsnelheid van 19km/u en een actieradius van 40 kilometer. Het voordeel van deze scootmobiel is dat deze hetzelfde rijdt als een scooter, rijden met draaigas en remmen met twee remhendels aan het stuur. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke rijbeleving!

  De verschillende standen geven u de mogelijkheid om rustig te kunnen manoeuvreren in bijvoorbeeld een winkelcentrum of supermarkt. De stoel, waarvan de armleuningen opklapbaar zijn, is verstelbaar waardoor u altijd de gewenste zitpositie kunt instellen.
  De Scooty is voorzien van de diverse opbergvakken (o.a. onder de stoel ) en een boodschappenmandje.
  De twee spiegels zorgen voor voldoende overzicht. De Scooty is verder voorzien van knipperlichten en goede verlichting voor en achter, zodat u ook in het donker goed zichtbaar bent.

  Specificaties:
  Snelheid: 19 km
  Actieradius: 40 km
  Kleur: Zilvergrijs
  Gewicht: 111 kg
  Afmetingen (mm) 1440 x 680 x 1070
  Remmen Voor / Achter Trommel/ Trommel
  Maximaal toelaatbaarheid  250 KG
  Draaicirkel: 112 cm

  Over de leverancier:
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

   

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “De Scooty Scootmobiel” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *