Doohan iLark, opvouwbaar

1.699,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Doohan iLark, opvouwbaar kopen

Doohan iLark Omschrijving

De Doohan iLark is een elektrische driewieler die opvouwbaar is. Omdat je hem eenvoudig kunt opvouwen, kan hij ook mee in de trein of op reis. Hij haalt 25km per uur en een helm is niet nodig. Ook wanneer u de drukke binnenstad in moet, dan kunt u met de auto buiten het drukke gebied parkeren en met je elektrische 3-wiel step de drukte induiken. De iLark van Doohan is leverbaar met een 300 Watt motor en rijdt 25 km per uur. De motor is van Bosch, en is geheel onderhoudsvrij en borstelloos. Wat de accu’s betreft wordt de iLark geleverd met een 48v 15Ah Lithium accu en het opladen van 0 naar 100% duurt bij de iLark slechts 3 uur. De accu is tevens uitneembaar waardoor je hem overal kunt opladen, zolang je maar een stopcontact in de buurt hebt. Lithium kan probleemloos tussentijds worden bijgeladen. In het stuur zit een LCD beeldscherm verwerkt, en dat maakt deze elektrische driewiel scooter nog mooier dan hij al is. Naast een duidelijke batterijmeter is er ook een snelheidsmeter en tripmeter aanwezig.

Specificaties van Doohan iLark

Kleur: Rood, wit of zwart
Motor: 300 Watt Bosch
Accu: Draagbare/verwijderbare 15 Ah Lithium accu
Afmetingen: 1125mm x 513mm x 1100mm
Afmeting opgeklapt: 1170mm x 535mm x 500mm
Maximale belading: 100kg
Ledig gewicht: 29kg
Range: 25km
Snelheid: 25 km
Extra accu: meerprijs: €599.95
Totaalprijs is incl kenteken.Over de Doohan leverancier
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl

Meer informatie over Doohan iLark, opvouwbaar?