Doohan Itango

2.999,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Omschrijving:
Het rijden met 3 wielen is veel leuker en veiliger. Bij een normale scooter krijg je geen waarschuwing wanneer je net iets te hard door een bocht gaat bij glad wegdek, en ga je gewoon onderuit. Bij deze elektrische driewielscooter van Doohan hoef je je daar geen zorgen over te maken want je hebt beduidend meer grip dankzij de twee voorwielen. De wegligging is stukken beter, en bovendien hebben beide voorwielen een eigen schijfrem. Door deze extra remkracht wordt ook de remweg verkort. Je kunt dus met een heel veilig gevoel de weg op!

De Doohan iTango is uitgerust met een onderhoudsvrije 1200 Watt Bosch elektromotor welke in het achterwiel is geplaatst. De aandrijving is rechtstreeks dus zonder tussenkomst van extra onderdelen zoals een riem of snaar. Er zijn dus geen extra onderdelen gebruikt voor de overbrenging naar het achterwiel, en ook dat spaart onderhoudskosten uit, of energieverlies.
De iTango is uitgerust met een uitneembare Lithium accu van het merk LG/Panasonic. De accu laad je in slechts 5,5 uur op.

Wat het rijbereik (actieradius) betreft kunt u met een volle accu 70 echte kilometers rijden wanneer je 25 km per uur rijdt (zowel bij de brom als snor). Ga je met de driewiel brommer vol gas rijden, dan haalt u 50 echte kilometers.

Specificaties:
Kleur: Rood, wit of zwart
Motor: 1200 Watt Bosch
Accu:  20Ah LG Lithium accu
Afmetingen: 1848mm x 651mm x 1110mm
Maximale belading: 154kg
Ledig gewicht: 99kg
Standaard stroomverbruik: 1.7kw/h
Range: 50km(25km/h)
Extra accu: meerprijs: €999.95
Snelheid: 25 km, optie: 45 km

Over de leverancier:
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl