Doohan Itango

2,799.00

Doohan Itango kopen

Wil u de Doohan Itango bestellen of heeft u een vraag over de Doohan Itango? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  Het rijden met 3 wielen is veel leuker en veiliger. Bij een normale scooter krijg je geen waarschuwing wanneer je net iets te hard door een bocht gaat bij glad wegdek, en ga je gewoon onderuit. Bij deze elektrische driewielscooter van Doohan hoef je je daar geen zorgen over te maken want je hebt beduidend meer grip dankzij de twee voorwielen. De wegligging is stukken beter, en bovendien hebben beide voorwielen een eigen schijfrem. Door deze extra remkracht wordt ook de remweg verkort. Je kunt dus met een heel veilig gevoel de weg op!

  De Doohan iTango is uitgerust met een onderhoudsvrije 1200 Watt Bosch elektromotor welke in het achterwiel is geplaatst. De aandrijving is rechtstreeks dus zonder tussenkomst van extra onderdelen zoals een riem of snaar. Er zijn dus geen extra onderdelen gebruikt voor de overbrenging naar het achterwiel, en ook dat spaart onderhoudskosten uit, of energieverlies.
  De iTango is uitgerust met een uitneembare Lithium accu van het merk LG/Panasonic. De accu laad je in slechts 5,5 uur op.

  Wat het rijbereik (actieradius) betreft kunt u met een volle accu 70 echte kilometers rijden wanneer je 25 km per uur rijdt (zowel bij de brom als snor). Ga je met de driewiel brommer vol gas rijden, dan haalt u 50 echte kilometers.

  Specificaties:
  Kleur: Rood, wit of zwart
  Motor: 1200 Watt Bosch
  Accu:  20Ah LG Lithium accu
  Afmetingen: 1848mm x 651mm x 1110mm
  Maximale belading: 154kg
  Ledig gewicht: 99kg
  Standaard stroomverbruik: 1.7kw/h
  Range: 50km(25km/h)
  Extra accu: meerprijs: €999.95
  Snelheid: 25 km, optie: 45 km

  Over de leverancier:
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Doohan Itango” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *