Easy Rider

3.879,95

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Category

Easy Rider kopen

Omschrijving:
De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. Doordat uw zwaartepunt laag ligt, u op een zitting met rugleuning zit en u een stuur voor u heeft, voelt u zich veilig en zeker. De zithoogte en de zithoek zijn instelbaar.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen.

Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze fiets. De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder, voetfixatie. Op het tabblad opties zijn alle mogelijkheden te zien.

Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen.

Kenmerken
Lichtlopend
Stabiel
Comfortabel
Goede zitondersteuning
Lage instap
Modern vormgegeven
Trendy kleuren
Zithoogte en zithoek instelbaar

Standaard voorzieningen
Bagagedrager
Differentieel
Parkeerrem
Slot
Vering in het frame
Verlichting
Vijf jaar garantie op frame

Opties en accessoires:
Voor de Easy Rider zijn veel opties en accessoires verkrijgbaar. Voor meer informatie , advies of een afspraak kunt geheel vrijblijvend contact mij opnemen.

Meer informatie over Easy Rider?