Easy Rider

2,699.00

Easy Rider driewielfiets kopen

Wil u de Easy Rider driewielfiets bestellen of heeft u een vraag over de Easy Rider driewielfiets ? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  De Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. Doordat uw zwaartepunt laag ligt, u op een zitting met rugleuning zit en u een stuur voor u heeft, voelt u zich veilig en zeker. De zithoogte en de zithoek zijn instelbaar.

  De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen.

  Vrijwel iedereen fietst zonder enige gewenning weg op deze fiets. De Easy Rider is te verkrijgen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld eenhandig te bedienen remmen, een rollatorhouder, voetfixatie. Op het tabblad opties zijn alle mogelijkheden te zien.

  Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen.

  Kenmerken
  Lichtlopend
  Stabiel
  Comfortabel
  Goede zitondersteuning
  Lage instap
  Modern vormgegeven
  Trendy kleuren
  Zithoogte en zithoek instelbaar

  Standaard voorzieningen
  Bagagedrager
  Differentieel
  Parkeerrem
  Slot
  Vering in het frame
  Verlichting
  Vijf jaar garantie op frame

  Opties en accessoires:
  Voor de Easy Rider zijn veel opties en accessoires verkrijgbaar. Voor meer informatie , advies of een afspraak kunt geheel vrijblijvend contact mij opnemen.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Easy Rider” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *