Excel Click & Go Lite

1.399,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

SKU dbebb6e69595 Categories ,

Excel Click & Go Lite kopen

Omschrijving:
Een Rolstoel aandrijving is een ideale oplossing voor als uw rolstoelduwer moeite heeft met langdurig duwen. De Duwondersteuning Click ’n Go Lite voor onder de rolstoel is een veel gebruikte oplossing. De duwondersteuning is middels het bedieningspaneel dat gemonteerd zit bij het duwhandvat eenvoudig te bedienen. De Click ’n Go hulpmotor ondersteunt u bij het vooruit rijden en achteruit rijden. Na gelang uw wandeltempo is de snelheid instelbaar door een draaiknop op het bedieningspaneel. Het bedieningspaneel kunt u naar wens links of rechts monteren. Om de Click ’n Go op uw rolstoel te monteren is het nodig eenmalig de bevestigingsbeugels te plaatsen op het frame onder het zitvlak. Het is mogelijk om deze beugels zelf te monteren met enige technische kennis en basis gereedschap. Uiteraard is het mogelijk om bij ons in de werkplaats het geheel professioneel te laten monteren zodat de duwondersteuning optimaal werkt. Het aansluiten voor gebruik van de Click ’n Go duwondersteuning is makkelijk en snel. U plaatst de horizontale buis in de bevestigingsbeugels en sluit de stekker van de motor aan op het bedieningspaneel.

De Click ’n Go Lite past onder bijna iedere rolstoel met een breedte van 40 t/m 55 cm. De instelbare maximale snelheid is 5,5 km/u. U kunt met een volle accu zo’n 12 kilometer afleggen, dit is oa. afhankelijk van gebruikersgewicht, bandenspanning en weersomstandigheden ect. Het gebruikersgewicht inclusief rolstoel is 135kg.

Indien gewenst kan de Click & Go Lite gemonteerd worden, kosten voor het monteren bedragen: €97.00

Meer informatie over Excel Click & Go Lite?