Excel G-logic

629,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

SKU d4bd59587a91 Categories ,

Excel G-logic kopen

Omschrijving:
Bekend met de Excel G-Lite Pro? De Excel G-Logic is hier een perfecte aanvulling op. De rolstoel is zeer licht van gewicht (minder dan 12 kg!) en super handig om mee te nemen dankzij de neerklapbare rug, afneembare voetsteunen, afneembare wielen, afneembare bekleding en opklapbaar frame.

Het unieke aan de G-Logic is dat deze samen te stellen is door middel van drie verschillende framekleuren en vier verschillende zit- en rugbekledingsetjes.
Framekleuren: zwart, zilver en wit en met
Bekledingskleuren: blauw-zwart, rood-zwart, oranje-zwart en bruin-zwart.

Kenmerken:

De Excel G-Logic wordt altijd compleet geleverd. Dit betekent dat het niet mogelijk is om de rolstoel zonder zit / rugbekleding te bestellen. Wel is het mogelijk om extra zit / rugbekleding setjes te bestellen. Het bestellen van extra zit / rugbekleding setjes kan tegen een meerprijs van € 99,00 inclusief BTW, per zit / rugbekledingset.

De Excel G-Logic is voorzien van lichtgewicht achterwielen met een nieuwe generatie polyurethaan lekvrije banden. Dit betekent een lagere rolweerstand en hierdoor rijdt de G-Logic een stuk lichter. Die wielen zijn tevens afneembaar. Tevens is de G-Logic extra comfortabel dankzij de zithoek van 4 graden.

Bij het design van de G-Logic komt oog voor detail zeker naar voren. Zo zijn de armsteunen van de G-Logic in hoogte verstelbaar. Dit is handig als de G-Logic aan tafel moet worden gereden. De rugleuning is half neerklapbaar, wat niet alleen handig is bij het meenemen maar ook als er bij de inzittende een jas aan of uit moet worden getrokken.

Specificaties:
Zitbreedte: 40, 45 en 50 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zithoogte: 54 cm
Rughoogte: 42 cm
Kleuren: Framekleur: zilver, wit en zwart. Bekleding kleur: oranje-zwart, blauw-zwart, rood-zwart en bruin-zwart.
Gebruikersgewicht: 113 kg
Totaal gewicht: 11,5 kg
Totale lengte: 108 cm incl voetsteunen
Totale breedte: zitbreedte + 20 cm
Totale hoogte: 95 cm incl. duwhandvatten

 

 

Meer informatie over Excel G-logic?