Excel G-Modular

1.295,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

SKU bf3a1d84fcbf Categories ,

Excel G-Modular kopen

Omschrijving:
Design, gemak en comfort. Dat is waar de G-Modular voor staat. Deze rolstoel is eenvoudig en snel naar iedere gebruikerswens in te stellen, wat deze rolstoel uniek in zijn soort maakt. De verstelbare opties zijn aangegeven met een oranje kleur, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om bepaalde verstellingen te verrichten. Standaard zeer compleet geleverd en tevens uit te voeren met de Silver Seating polsterlijn.

De G-Modular is opklapbaar. Dankzij het frame, dat volledig uit aluminium vervaardigd is, is de rolstoel lichter van gewicht en dus eenvoudiger op te tillen. Erg handig als de G-Modular in een kofferbak van een auto getild moet worden. In één handige beweging is de G-Modular op te klappen. Door de zitting van voren en van achteren te pakken en omhoog te trekken, klapt het gehele frame zich op. Niet alleen is de G-Modular opklapbaar, ook is deze verkleinbaar. De rugleuning kan neergeklapt worden en zowel de wielen als de voetsteunen kunnen afgenomen worden. Zo blijft slechts een klein pakketje over dat vrijwel in iedere auto past.

Specificaties:
Zitbreedte: 35, 37½, 40, 42½, 45, 50 en 55 cm
Zitdiepte: Instelbaar
Zithoogte: Instelbaar
Rughoogte: 42, 45 en 47 cm (instelbaar)
Totale breedte: Zitbreedte + 17 cm
Totale lengte: > 101 cm
Totaal gewicht: 15 kg (Afhankelijk van uitvoering)
Gewicht (transport): 8.4 kg
Max. gebruikersgewicht: 130 kg 150 kg bij zitbreedte 50 cm

Meer informatie over Excel G-Modular?