Iva T3 scootmobiel

2.579,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Iva T3 scootmobiel kopen

Stijlvol, comfortabel en veilig van A naar B reizen? De elektrische IVA T3 is uitermate geschikt voor een ritje naar de stad of de supermarkt. Met een volle accu kan je tot wel 50 kilometer afleggen. En met een laadtijd van 6 uur voor een volle accu, of 2 uur voor een halfvolle accu kan je in korte tijd weer de weg op!

Met drie wielen geniet je van een comfortabele wegligging. Zo is geen enkele bocht meer een uitdaging. De IVA T3 is uitgevoerd met een zeer krachtige Lithium-ion accu, dit zorgt voor een langere levensduur en meer bereik dan andere type accu,s. Hij is standaard voorzien van moderne led verlichting en sierbeugels waardoor je geheel in stijl van A naar B kunt reizen. In je eentje of met een passagier het is geen probleem met de IVA T3, het zadel is namelijk groot genoeg voor twee personen. Achteruit rijden is bij deze driewieler ook geen probleem, doormiddel van een schakelaar op het stuur is dit heel eenvoudig gemaakt. Bij het achteruitrijden wordt zelfs nog een waarschuwingssignaal gegeven voor extra veiligheid.

De IVA T3 wordt volgens de Verkeerswet beschouwd als een medisch hulpmiddel in klasse 1. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een rijbewijs om dit voertuig te mogen besturen. Wel moet je voor dit voertuig verplicht een WA verzekering afsluiten.

Specificaties:

  • Kleur: zwart en wit
  • Aandrijving: Elektrisch
  • Actieradius tot 50 km
  • Motor500w borstelloos onderhoudsvrij
  • Accu: 60V 20Ah
  • Accu type: Lithium

 

Over de leverancier:

Iva mobility is met het merk IVA al ruim 15 jaar specialist in mobiliteit. IVA Mobility richt zich  voornamelijk op de markt voor elektrisch aangedreven voertuigen.
IVA Mobility maakt voor de productie veel gebruik van gerenommeerde merken zoals Bosch, Samsung en Panasonic. Ze volgen de laatste trends op het gebied van mobiliteit op de voet en streven ernaar al onze producten altijd van de nieuwste technologie te voorzien.

 

Meer informatie over Iva T3 scootmobiel?