Iva TR3

2.299,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Iva TR3 kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte scootmobiel? Zoek niet verder dan de Iva TR3 van Techzorg.nl! Deze ultramoderne elektrische scootmobiel met drie wielen is licht en veelzijdig, waardoor hij perfect is om in de stad te komen, boodschappen te doen en meer.

De Iva TR3 is ontworpen met eenvoud en gemak in gedachten. Hij heeft een verstelbare stuurknuppel om je comfort tijdens het rijden te garanderen, en een ergonomisch ontwerp dat manoeuvreren gemakkelijk maakt. Het stuur biedt ook snelle verstelbaarheid voor extra controle door de bestuurder. Bovendien zorgt het lage zwaartepunt van de scooter voor meer stabiliteit, zodat je zeker kunt zijn van je veiligheid tijdens het gebruik.

De Iva TR3 heeft een totale capaciteit tot 300 lbs., waardoor hij perfect is voor wie extra ondersteuning nodig heeft of een groter formaat step nodig heeft. En met zijn ruime opbergruimte en geïntegreerde voormand kun je onderweg al je spullen meenemen zonder ze achter te hoeven laten of te worstelen met omvangrijke voorwerpen. De scooter is ook uitgerust met koplampen, achteruitkijkspiegels en heldere LED-achterlichten om je zichtbaarheid te verbeteren als je ’s nachts of bij weinig licht rijdt.

Naast de indrukwekkende specificaties wordt de Iva TR3 aangedreven door een 500 watt motor die snelheden tot 15 mph (24kph) kan bereiken, zodat je snel kunt komen waar je moet zijn! Het bereik per lading is 72 kilometer, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom komt te zitten. En het beste van alles? Je hebt geen speciaal gereedschap nodig – sluit hem na elk gebruik gewoon aan en laat de accu ’s nachts opladen!

Dus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke maar krachtige scootmobiel die je met gemak van de ene naar de andere plaats brengt, dan is de Iva TR3 van Techzorg.nl zeker het overwegen waard! Met zijn brede scala aan functies en gebruiksvriendelijke ontwerp, zal dit topmodel helpen je dagelijkse leven gemakkelijker te maken – waar je reizen je ook heen brengen!

 

Meer informatie over Iva TR3?