Lifan luxery

2,099.00

Lifan luxery kopen

Wil u de Lifan luxery e-scooter bestellen of heeft u een vraag over de elektrische Lifan luxery scooter? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  Het uiterlijk van de Lifan is gestroomlijnd, stoer, en sportief, dit model is leverbaar in een 25 km of 45 km versie. Het stuur is alleen aan de voorzijde voorzien van een zwarte kap. De rest van het stuur niet afgedekt wat de e-scooter juist een stoer uiterlijk meegeeft.
  De motor is van het bekende merk Bosch.  Een ander opmerkelijk detail aan de motor is dat hij ook werkt als rem. Wanneer je remt wordt de accu weer bijgeladen door de kinetische energie die vrijkomt. Lifan noemt dit systeem EBS (braking energy recovery system). Gemiddeld wordt de rijafstand hierdoor met 10% verlengd, en dat is absoluut van toegevoegde waarde.
  De motor heeft een vermogen van 1500 Watt en een koppel van 115 Newton meter.

  Cruisecontrol is iets wat je normaal wel bij de wat luxere auto’s tegenkomt, maar niet snel bij een scooter. Cruisecontrol maakt het mogelijk om een vaste snelheid te kiezen waarbij de scooter blijft rijden zonder gas te geven. Het systeem wordt uitgeschakeld wanneer je de rem inknijpt of de functie handmatig weer uitschakelt. Lekker cruisen dus, met de Lifan scooter!
  De cockpit is voorzien van een LCD beeldscherm waarbij je zelf de achtergrondkleur kunt instellen. Hierbij kun je kiezen uit 4 kleuren.

  De accu is van het merk Chilwee, en van het type Lithium, welke zich kenmerkt door zijn korte oplaadtijd en lage gewicht. Een standaard accu opladen duurt dan slechts 6 uur. Optioneel kunt u uit andere accu’s kiezen (zwaardere accu of 2de accu) om het actieradius flink te vergroten. Met de standaard accu legt u ongeveer een afstand af van 60 kilometer. Het actieradius is wel afhankelijk de rijsnelheid en buitentemperatuur, zoals bij andere elektrische scooters het geval is.

  Specificaties:
  Kleuren: Antraciet, blauw, mat grijs, wit, zwart
  Motor  Bosch Elektromotor, 115 Nm 1500 W
  Actieradius: plusminus 60 km
  Accusoort  Lithium Ion
  Capaciteit accu  60V – 24 Amp
  Gewicht accu  10.5 kg
  Voltage accu  60 Volt
  Topsnelheid  25 of 45 km
  Breedte  71,5 cm
  Hoogte  107 cm
  Gewicht rijklaar  72 kg
  Standaard  Zij- en middenstandaard

  Over de leverancier:
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Lifan luxery” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *