Nipponia eLegance

2,699.00

Nipponia eLegance kopen

Wil u de Nipponia eLegance bestellen of heeft u een vraag over de e-scooter Nipponia eLegance? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  De Elegance heeft zich niet alleen qua design laten inspireren door Vespa, maar ook qua degelijkheid! Leverbaar als 25km of 45 km versie!
  Bovendien is het een bijzonder ruime retro scooter waar werkelijk iedereen comfortabel op kan zitten. Verder beschikt hij over een 3000 Watt sterke Bosch motor welke vrij is van onderhoud.
  Nipponia eLegance+ is een van de mooiste elektrische retro scooter die je op dit moment kunt kopen! Nipponia is overigens niet de eerste de beste, want kwaliteit hebben zij hoog in het vaandel staan. De fabrikant Nipponia hanteert kwaliteitseisen van zeer hoog niveau en is een waardige concurrent voor de bekende Europese merken
  Van een afstand bekeken, heeft de eLegance toch wel wat weg van een Vespa scooter uit de jaren zestig. Van dichterbij bekeken zie je dat het om een exclusief en modern ontwerp gaat dat tot in de puntjes keurig is afgewerkt. De eLegance is een zeer mooie retro scooter om te zien

  De vol-elektrische Nipponia retro scooter heeft een trendy dashboard welke overzichtelijk is vormgegeven. Er is een kilometerteller aanwezig, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterij meter, en diverse indicatoren. U krijgt dus een goed beeld van de status en situatie
  Op een elektrische scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor.
  De Nipponia eLegance kunt u uitrusten met 3 accu’s welke u tegelijkertijd kunt meenemen. U kunt er maar 1 tegelijkertijd gebruiken, maar onderweg kunt u wel overschakelen om de 2de accu in te schakelen wanneer de 1e bijna leeg is.
  De standaard accu heeft een capaciteit van 26Ah bij 60 volt. Met 1 accu haalt u 60 kilometer vol gas met een 45km bromscooter, of 80 kilometer vol gas met een 25km snorscooter.
  Met 2 accu’s kunt u 160 km halen met het 25km p/u snormodel, en met 3 accu’s 240 km.

  Opladen doe je in ongeveer 4 uur wanneer de accu helemaal leeg is.

  Specificaties:
  Kleuren: Creme, donker blauw, licht blauw, rood, zwart
  Motor; BOSCH® 3000W
  Accu: 1 x Lithium-ion 60V 26AH (tot 60 km)
  Optie: 2 x 24 Ah, meerprijs € 799,95 (tot 160 km)
  Optie: 3 x 24 Ah, meerprijs € 1499,95 (tot 240km)
  Aciteradius standaard: 60km @ 45km/h
  Snelheid: 25km of 45 km
  Remmen: schijfremmen
  Zithoogte: (mm)    810
  Gewicht: (kg)    107
  Garantie : 2 Jaar

  Over de leverancier
  :
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Nipponia eLegance” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *