Nipponia F3

3,599.00

Nipponia F3 e-scooter kopen

Wil u de Nipponia F3 bestellen of heeft u een vraag over de elektrische Nipponia F3 scooter? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  Wanneer u hoge eisen stelt aan uw scooter dan moet u beslist de Nipponia F3 kopen! Deze oerdegelijke escooter springt zeer efficiënt met de energie om waardoor je meer kilometers op een accu kunt halen. Het opladen van de accu’s gaat razendsnel, en qua formaat is het een ruime volwassen scooter met veel zitplek. Er is veel opbergruimte en de F3 is tevens voorzien van een high-tech CBS remsysteem. Super veilig dus!

  De FD F3 escooter heeft een uniek motor concept. Bij een escooter kan de elektromotor rechtstreeks op het achterwiel zitten, maar ook gemonteerd zitten voor de achterbrug en het achterwiel in beweging brengen met behulp van een riem of snaar.

  Het unieke motorconcept bij de FD F3 e-scooter brengt alleen maar voordelen met zich mee. Er is namelijk een mechaniek aanwezig welke voor een 10 op 1 overbrenging zorgt. Het overbrengingsmechanisme zou je kunnen vergelijken met cardan. Het voordeel is dat de elektromotor op zijn ideale toerental draait en de accu minder belast met piekstromen. De accu’s gaan dus langer mee en raken minder snel leeg.

  Het elektrische systeem bij de FD F3 escooter heeft een professioneel accupakket met een indrukwekkende rijbereik. Standaard wordt de scooter uitgerust met 2 accu’s van 72 volt bij 21Ah. Hiermee kun je gegarandeerd een afstand afleggen van 140 kilometer bij een snelheid van 25km p/u of 100 kilometer bij 45km p/u. Ondanks dat er 2 flinke accu’s aanwezig zijn is er nog steeds voldoende opbergruimte onder het zadel, bijvoorbeeld voor een helm.
  Optioneel kun je ook kiezen voor 1 extra grote accu met een capaciteit van 52Ah. Daarbij krijg je 25% meer capaciteit waardoor je meer kilometers haalt op een acculading. De geringe meerprijs maakt de keuze waarschijnlijk vrij makkelijk. Omdat de 52Ah accu groter is dan de 2 losse 21Ah accu’s wordt de bergruimte wel wat kleiner, meerprijs €399,95
  Standaard wordt de F3 escooter van Nipponia geleverd met een 10A lader welke een 21Ah accu in slechts 2,5 uur kan opladen.

  Specificaties: 
  Beschikbare kleuren : Mat zwart, Grijs Metallic, Blauw Metallic
  Motor :  2000W elektrisch
  Batterij : 2x Lithium-ion batterij 72V/16 Amp
  Bereik : +/- 100km
  Remmen : Schijf/Schijf (met CBS)
  Oplader :10A
  Max belasting :261Kg
  Klimvermogen :15%
  Banden (Voor/Achter): Voor: 100/80-16 Achter: 120/80-14
  Zithoogte : 800mm
  Gewicht :111Kg
  Totale grootte : 1995mm x 690mmm x 1115mm

  Over de leverancier:
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Nipponia F3” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *