Nipponia Trimo

3.599,00

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Het gezegde “een foto zegt meer dan duizend woorden” is van toepassing in het geval van de Trimo. Alle woorden die worden gebruikt om het te beschrijven, zouden zinloos zijn, dus een simpele blik op de Trimo zal u meteen laten begrijpen hoe speciaal deze driewieler e-scooter is. Topkwaliteit in fabricagematerialen, fenomenaal rijgedrag en verbluffende remprestaties, naast een magnetisch ontwerp dat lijkt op een motor met een geduchte en sportieve uitstraling. Dit is niet uw typische scootmobiel.

De Trimo haalt een maximale snelheid van 25km / u. Hij wordt aangedreven door een 1000W-motor, dus elke taak is haalbaar voor deze driewieler e-scooter en u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een heuvel oprijdt. De Trimo laat u niet in de steek. U kunt zelfs een vriend vervoeren en toch snel accelereren om de maximale snelheid te bereiken. Een krachtige en snelle scooter tot uw beschikking.
Bereik is geen probleem voor de Trimo. Hij heeft een bereik van maximaal 50 km. U hoeft zich niet te beperken bij het beslissen waar u heen wilt, noch hoeft u zich te fixeren op de batterijmeter op het dashboard. Met de Trimo zit u goed. Minder zorgen, meer rijden.

Driewielscooter heeft gestreefd naar uitmuntendheid door premiumfuncties aan de Trimo toe te voegen. Veiligheid en comfort worden bereikt door de dubbele schokdemper. Top-level hanteerbaarheid en veiligheid op en naast de weg, de Trimo levert een stabiele en consistente prestatie om aan de verwachtingen van de meest veeleisende rijders te voldoen.
De Trimo is een premium driewieler e-scooter. De eigenschap van schijfremmen, zowel voor als achter, is daar een bijkomend bewijs van. Hij onderscheidt zich van de concurrentie door de bestuurder totale controle te geven. Stabiele en nauwkeurige remprestaties met minimale inspanning van de bestuurder, betekent veiligheid en absolute controle, zelfs in de meest ongunstige omstandigheden.

Toeslag upgrade Lithium 1 x 60v20ah € 700,00

Toeslag upgrade Lithium 2 x 60v20ah € 1.600,00

Toeslag upgrade Lithium 3 x 60v20ah € 2.350,00

Specificties:

Kleur: Rood
Motorkracht: 1000W
Max Snelheid: 25 km/u
Max Bereik: 50km
Max Laadtijd: 6-8u
Accu    Loodzuur / Lithium: 60V 20AH
Battery charging cycles: 450-550
Lader: 60V-2A
Batterij Garantie: 12 maanden
Remmen: Schijf / Trommel
Parkeerrem: Ja
Afmetingen (mm): 1950x850x1080
Netto gewicht (kg): 124 (batterij inbegrepen)
Maximaal toelaatbaarheid (kg): 150
Digitaal Dashboard : Ja

Over de leverancier:
Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griekenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

Voor meer informatie: www.nipponia.nl