Nipponia Volty

2,199.00

Nipponia Volty escooter kopen

Wil u de E-scooter Nipponia Volty bestellen of heeft u een vraag over de elektrische scooter Nipponia Volty? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  De Nipponia Volty is waarschijnlijk de beste escooter die je op dit moment kunt kopen! De kwaliteit van deze prachtige retro-achtige elektrische scooter is buitengewoon hoog, en er zijn veel merkonderdelen gebruikt waaronder Bosch voor de motor en Samsung/LG voor de accu’s. Er is zelfs Cruise control, USB, en LED verlichting aanwezig!
  De Volty heeft een 1500 Watt sterke Bosch motor die je voorziet van een hoop vermogen. Hij accelereert zeer vlot, zelfs met iemand achterop.
  Standaard is de Nipponia Volty uitgerust met 1 accu, maar een 2de accu is ook mogelijk!  Met 2 accu’s haalt u 100 kilometer wanneer u 25km per uur zou rijden, en 60 kilometer wanneer u 45km per uur zou rijden.
  Op de accu is niet bezuinigd want er ligt een hoge kwaliteit accu in de Volty. De 60V 24Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doet u gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost een stuk minder tijd. De accu(‘s) zijn overigens uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt.
  De Volty escooter is uitgerust met een mooi overzichtelijk LCD beeldscherm. Hierop kunt u alle nuttige informatie in een oogopslag aflezen. De snelheid wordt met grote cijfers weergegeven, en de accucapaciteit is eenvoudig afleesbaar aan de hand van streepjes. Naast een kilometerteller is er ook een dagteller aanwezig. Op het stuur vindt u  tevens een schakelaar waarmee u de maximumsnelheid kunt beperken.

  Specificaties:
  Kleuren : Zwart, Grijs, Roze, Wit/Rood, Wit/Blauw
  Bereik : Tot 100 km (@25km/h)
  Extra accu: meerprijs: €999,95
  Motor : Naafmotor, 1500W Bosch®
  Volledige oplaadtijd : 5 uren
  Type batterij :  Lithium – Ion 60V/24Ah
  Gewicht van de batterij : 9 Kg
  Laadcycli : 500
  Maximum snelheid : 25km/h of 45km/h
  Max Koppel : 22 N.m
  Remmen : Schijfrem voor – Schijfrem achter
  Accessoires : USB-lader, bagagedrager en topkoffer
  Cruise Control-systeem : Ja
  Zadelhoogte : 750mm
  Afmetingen (LxBxH) mm : 1765 x 685 x 1040
  Maximale lading : 150 Kg
  Capaciteit voor hellingsvermogen : 15 graden
  Garantie : 2 Jaar

  Over de leverancier
  :
  Nipponia staat voor, hoge kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en heeft ruim 28 jaar ervaring op de wereldmarkt als het gaat over mobiliteit.  Het vanuit origine Chinese bedrijf heeft inmiddels wereldwijk locaties en is al marktleider in Griendenland op het gebeid van elektrische scooters. Doordat er ook een locatie is in Nederland kan er snel geschakeld worden, zijn er korte lijnen en kunnen wij de klanten goed en snel helpen!

  Voor meer informatie: www.nipponia.nl

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Nipponia Volty” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *