Velo Plus rolstoelfiets

6.759,95

Techzorg voorziet u graag van persoonlijk advies en service aan huis. Voor informatie en bestellingen neem vrijblijvend contact op.

Category

Velo Plus rolstoelfiets kopen

Omschrijving:
De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Er is geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.

De lage positie van de rolstoel op de fiets vergemakkelijkt het oprijden en resulteert in een lager zwaartepunt. De breed geplaatste en extra meesturende voorwielen zorgen voor een verkorte draaicirkel en stabiliteit. Op ons tabblad opties op deze pagina kunt u de extra accessoires raadplegen. De VeloPlus wordt veelal ingezet bij instellingen of tehuizen die er verschillende personen mee vervoeren.
Met een elektromotor heeft u een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven driewielfiets nog makkelijker maakt.
Kenmerken:
Lichtlopend
Geschikt voor vrijwel elke rolstoel
Erg makkelijk in gebruik
Goed contact met passagier
Veel opties en aanpassingen mogelijk.
 
Standaard voorzieningen
8 versnellingen
Accu verlichting
Heupgordel
Hydraulische schijfremmen voor
Parkeerrem
Rolstoelvergrendeling
Veiligheidsslot
Vijf jaar garantie op frame
Opties en accessoires:
Voor de Velo Plus zijn veel opties en accessoires verkrijgbaar. Voor meer informatie , advies of een afspraak kunt geheel vrijblijvend contact mij opnemen. 06-532706030

Meer informatie over Velo Plus rolstoelfiets?