Velo Plus rolstoelfiets

5,495.00

Velo Plus rolstoelfiets kopen

Wil u de Velo Plus rolstoelfiets bestellen of heeft u een vraag over de Velo Plus rolstoelfiets? Vul het formulier in en Techzorg neemt contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06-53276030.

  Hoe mogen wij contact met u opnemen?

  Beschrijving

  Omschrijving:
  De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Er is geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de handbewogen rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te rijden en met de rolstoelvergrendeling goed vast te zetten.

  De lage positie van de rolstoel op de fiets vergemakkelijkt het oprijden en resulteert in een lager zwaartepunt. De breed geplaatste en extra meesturende voorwielen zorgen voor een verkorte draaicirkel en stabiliteit. Op ons tabblad opties op deze pagina kunt u de extra accessoires raadplegen. De VeloPlus wordt veelal ingezet bij instellingen of tehuizen die er verschillende personen mee vervoeren.
  Met een elektromotor heeft u een comfortabele trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven driewielfiets nog makkelijker maakt.
  Kenmerken:
  Lichtlopend
  Geschikt voor vrijwel elke rolstoel
  Erg makkelijk in gebruik
  Goed contact met passagier
  Veel opties en aanpassingen mogelijk.
   
  Standaard voorzieningen
  8 versnellingen
  Accu verlichting
  Heupgordel
  Hydraulische schijfremmen voor
  Parkeerrem
  Rolstoelvergrendeling
  Veiligheidsslot
  Vijf jaar garantie op frame
  Opties en accessoires:
  Voor de Velo Plus zijn veel opties en accessoires verkrijgbaar. Voor meer informatie , advies of een afspraak kunt geheel vrijblijvend contact mij opnemen. 06-532706030

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Velo Plus rolstoelfiets” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *