Je bekijkt nu Rollator kopen

Rollator kopen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:27 juli 2023
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Rollator kopen? Wanneer u moeite heeft met lopen, zowel binnen als buiten uw woning, kan een rollator uitkomst bieden. Hiermee kunt u in huis beter bewegen zonder bang te hoeven zijn dat u omvalt, maar kunt u ook buiten eenvoudiger een blokje om gaan. Bij TechZorg zijn er verschillende rollators te koop, en de kans is groot dat er ook één tussen staat die geschikt is voor u. Wanneer u bij ons een rollator koopt komen wij lokaal aan huis met de beste persoonlijke service.

Rollator kopen

Klik hier voor het aanbod rollators.

De verschillende rollator modellen

Er zijn bij TechZorg verschillende rollator modellen verkrijgbaar. Zo zijn er rollators te vinden die ideaal zijn voor mensen die last hebben van hun armen. Door te kiezen voor een rollaten met soft banden heeft u tijdens het lopen geen last van oneffenheden in het wegdek, zoals bijvoorbeeld stoeptegels en bospaden.

Ook zijn er rollators die erg licht van gewicht zijn en daarnaast eenvoudig opvouwbaar, zodat hij ook makkelijk mee kan in de auto. Daarnaast zijn de rollators allen voorzien van een zitje zodat u tussen het lopen door ook even uit kunt rusten. Heeft u moeite uw evenwicht te behouden? Dan is een rollator met een rugsteun ideaal voor u. Op die manier hoeft u niet bang te zijn achterover te vallen wanneer u uitrust.

Een groot voordeel bij rollators is daarnaast dat deze vrijwel altijd voorzien zijn van een boodschappenmand of -tas. Wanneer u dan zelf naar de winkel gaat hoeft u niet moeilijk te doen met een zware boodschappentas, maar kunt u deze eenvoudig in de maand of tas van uw rollator plaatsen.

Een rollator kopen of huren

Wanneer u een rollator aan wilt schaffen kunt u op de website van TechZorg de verschillende modellen bekijken. Heeft u er één gezien die u aanspreekt? Dan kunt u via het contactformulier contact opnemen zodat TechZorg contact met u op kan nemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u vragen heeft over een bepaald product, kunt u via het formulier of telefonisch contact opnemen.

Ons aanbod