Je bekijkt nu Rolstoel kopen

Rolstoel kopen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:27 juli 2023
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wilt u een rolstoel kopen voor uzelf, uw partner of familielid? Dan bent u bij TechZorg aan het juist adres. Hier vindt u verschillende hulpmiddelen en mobiliteitsoplossingen zodat u niet alleen thuis, maar ook buitenshuis vooruit kunt komen. Een rolstoel kopen bij Techzorg is genieten van de beste service. Zo komen graag bij u thuis om producten te bezorgen of u te helpen met onderhoud en reparatie. Heeft u vragen omtrent het kopen van een rolstoel? Neem gerust contact met ons op.

rolstoel kopen

Klik hier om ons aanbod rolstoelen te bekijken.

Een rolstoel kopen kan nodig zijn omdat u niet goed meer kunt lopen of zelfs helemaal niet meer in staat bent zelfstandig te lopen, maar u wel graag mobiel blijft. Zelf even naar de winkel, of bij een kennis op visite zit er niet in wanneer u geen vervoersmiddel heeft. TechZorg kan u hierbij helpen, en ervoor zorgen dat ook u weer kunt genieten van het buiten-zijn.

Verschillende soorten rolstoelen

Er zijn verschillende soorten rolstoelen verkrijgbaar bij TechZorg, dus de kans is groot dat er ook één beschikbaar is die precies aansluit bij uw wensen. Zo zijn er rolstoelen verkrijgbaar met extra ondersteuning, een verhoogde rugleuning en volledig elektrische rolstoelen.

Daarnaast zijn er ook rolstoel aandrijvingen te verkrijgen, wat een goede oplossing is voor het langdurig duwen. Deze duwondersteuning heeft een bedieningspaneel welke bij het handvat gemonteerd zit en dus eenvoudig te bedienen is. Hij ondersteunt de rolstoelduwer met het voor- en achteruit rijden maar daarnaast is ook de snelheid instelbaar door middel van een draaiknop.

Deze duwondersteuning past op vrijwel iedere rolstoel, zolang deze een breedte heeft tussen de 40 en 55 centimeter. De accu houdt het ongeveer 12 kilometer vol, maar dit is afhankelijk van onder andere de bandenspanning, weersomstandigheden en het gebruikersgewicht.

Een rolstoel kopen of huren

Wanneer u graag een rolstoel aan wilt schaffen kunt u eenvoudig op de website uw gegevens achterlaten zodat TechZorg contact met u op kunt nemen. Ook wanneer u nog vragen heeft over een bepaald type rolstoel kunt u hiervoor contact opnemen via de website. Mocht u dit liever willen, dan is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen.

Ons aanbod